Forside                     Naturlejrskole         

Praktiske oplysninger             

Skolen                      

Beliggenheden/kontakt   os                 

 

 

Naturlejrskolen

Hou skole

Houvej 49, Lohals

5953 Tranekær

 

Lejrskolen ved skov og strand Hou Skole udlejes til institutioner, skoler, foreninger og andre i perioden 1. april til 30. september

 

Hou skole er en lille nedlagt folkeskole, som bruges af foreninger, til fællesspisning, samlingsrum og andet om vinteren, og lejrskoler om sommeren. Den administreres af en ulønnet styregruppe, der vælges på den årlige generalforsamling.

Hou skole ligger lige ved statsskovene, 500 m. til stranden med fine bademuligheder.Det er et af Danmarks bedste steder, hvor man kan se fugletræk, tæt på Lohals by på Nordlangeland og 300 m til brugsen, som vil levere varer op inden ankomst.

Hou skole tilbyder overnatning til en billig pris.Der er plads til ialt 46 i køjerum og lederrum, men man kan lægge ekstra madrasser, så der kan være 50.

 Pris pr. person kr. 70,-. pr. døgn, dog minimum kr.1800,- oveni skal blot lægges et rengøringsgebyr på kr. 800,-.Desuden skal der betales 35,- kr./sæk affald der IKKE kan være i containeren.

 

Hvis man er mere end 50 personer,kan man bruge sportspladsen eller pladsen foran klasselokalerne som teltplads. Hvis I er mere end 50 aftaler vi pris.

 

I behøver ikke at medbringe en masse, for vi har alt, hvad der skal bruges, for at arbejde i skoven, ved stranden osv. : bestemmelsesduge, bakker, net, små lupper, stereolupper osv

.

Kontakt os for særlige aftaler, som f.eks. familietræf. Her er der en fast pris/døgn.